Euro klampt aan rond 1,3550 dollar

Op de valutamarkten ging de koers van de euro weer wat hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3546 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,682%, of iets minder dan het slotniveau van donderdag.

Goudprijs weer lager, olieprijs moet eveneens wijken

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1270 dollar betaald, of ruim 25 dollar minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 102 dollar betaald of ruim een procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro klampt aan rond 1,3550 dollar Op de valutamarkten ging de koers van de euro weer wat hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3546 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,682%, of iets minder dan het slotniveau van donderdag. Goudprijs weer lager, olieprijs moet eveneens wijken Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1270 dollar betaald, of ruim 25 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 102 dollar betaald of ruim een procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.