Euro valt weer terug onder 1,275 dollar

Op de valutamarkten kreeg de euro weer met verkoopdruk af te rekenen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2744 dollar betaald, of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,57%, of zowat een procent onder het slotveau van donderdag.

Goud licht goedkoper, olie opnieuw duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond 1717,50 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds duurder, voor een vat ruwe olie werd weer iets meer dan 86,50 dollar betaald, of ruim 1,25% meer dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro valt weer terug onder 1,275 dollar Op de valutamarkten kreeg de euro weer met verkoopdruk af te rekenen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2744 dollar betaald, of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,57%, of zowat een procent onder het slotveau van donderdag. Goud licht goedkoper, olie opnieuw duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond 1717,50 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds duurder, voor een vat ruwe olie werd weer iets meer dan 86,50 dollar betaald, of ruim 1,25% meer dan de slotkoers van donderdagavond.