De werkloosheidscijfers voor februari waren beter dan verwacht, maar de reactie van de beurs bleef niettemin beperkt.

Euro valt weer terug onder 1,30 euro

Op de valutamarkten heeft de koers van de euro het gisteren gewonnen terrein opnieuw moeten prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2996 dollar betaald, of zowat een vol procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,056%, of zowat 3,25% meer dan het slotniveau van donderdag.

Goud weer wat duurder, olieprijs trappelt ter plaatse

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1580 dollar betaald, of enkele dollars meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd iets goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 91,50 dollar betaald of fracties van een procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.

De werkloosheidscijfers voor februari waren beter dan verwacht, maar de reactie van de beurs bleef niettemin beperkt.Euro valt weer terug onder 1,30 euro Op de valutamarkten heeft de koers van de euro het gisteren gewonnen terrein opnieuw moeten prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2996 dollar betaald, of zowat een vol procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,056%, of zowat 3,25% meer dan het slotniveau van donderdag. Goud weer wat duurder, olieprijs trappelt ter plaatse Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1580 dollar betaald, of enkele dollars meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd iets goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 91,50 dollar betaald of fracties van een procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.