Euro stoot weer door boven 1,30 euro

Op de valutamarkten heeft de koers van de euro zich in de loop van de sessie eens te meer herpakt, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,305 dollar betaald, of zowat een vol procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,91%, of zowat 2,50% meer dan het slotniveau van woensdag.

Goud en olie weer duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1580 dollar betaald, of enkele dollars meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds flink duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 91,50 dollar betaald of ruim een procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro stoot weer door boven 1,30 euro Op de valutamarkten heeft de koers van de euro zich in de loop van de sessie eens te meer herpakt, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,305 dollar betaald, of zowat een vol procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,91%, of zowat 2,50% meer dan het slotniveau van woensdag. Goud en olie weer duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1580 dollar betaald, of enkele dollars meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds flink duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 91,50 dollar betaald of ruim een procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.