Euro weer boven 1,32 dollar

Op de valutamarkten herstelde de koers van de euro, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,321 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,90%, of bijna 2% meer dan het slotniveau van dinsdag.

Goudprijs lager, levert eveneens in

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1395 dollar betaald, of bijna 15 dollar minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 107,50 dollar betaald of ruim een procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro weer boven 1,32 dollar Op de valutamarkten herstelde de koers van de euro, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,321 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,90%, of bijna 2% meer dan het slotniveau van dinsdag. Goudprijs lager, levert eveneens in Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1395 dollar betaald, of bijna 15 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 107,50 dollar betaald of ruim een procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.