Euro moet wijken boven 1,32 dollar

Op de valutamarkten ging de koers van de euro weer onderuit, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3118 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,98%, of bijna 3% meer dan het slotniveau van woensdag.

Goudprijs fors lager, olie weer duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1365 dollar betaald, of ruim 20 dollar minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 108 dollar betaald of ruim een half procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro moet wijken boven 1,32 dollar Op de valutamarkten ging de koers van de euro weer onderuit, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3118 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,98%, of bijna 3% meer dan het slotniveau van woensdag. Goudprijs fors lager, olie weer duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1365 dollar betaald, of ruim 20 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 108 dollar betaald of ruim een half procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.