Euro valt terug onder 1,30 dollar

Op de valutamarkten ging de euro fors lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2984 dollar betaald, of bijna een half procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,90%, of bijna 5% meer dan het slotniveau van donderdag.

Goud en olie goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond ruim 1440 dollar betaald, of bijna 30 dollar minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 96 dollar betaald of zowat een half procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro valt terug onder 1,30 dollar Op de valutamarkten ging de euro fors lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2984 dollar betaald, of bijna een half procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,90%, of bijna 5% meer dan het slotniveau van donderdag. Goud en olie goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond ruim 1440 dollar betaald, of bijna 30 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 96 dollar betaald of zowat een half procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.