Het thema van de dag was uiteraard de redding van de Amerikaanse autosector. Anderzijds lag de oliesector zwak op koers.

Ook op de oliemarkt was het sentiment verdeeld. Voor een vat crude werd in New York nog 33,87 dollar betaald, of 2,35 dollar minder dan het slotniveau van gisteren. Crude staat daarmee op het laagste peil sinds 10 februari 2004.

Brent werd anderzijds duurder, voor een vat Noordzee-olie moest 44 dollarcent worden betaald, wat 66 dollarcent meer is dan gisteren. De productieverlaging door de OPEC heeft tot dusver weinig effect gehad.

Het thema van de dag was uiteraard de redding van de Amerikaanse autosector. Anderzijds lag de oliesector zwak op koers. Ook op de oliemarkt was het sentiment verdeeld. Voor een vat crude werd in New York nog 33,87 dollar betaald, of 2,35 dollar minder dan het slotniveau van gisteren. Crude staat daarmee op het laagste peil sinds 10 februari 2004. Brent werd anderzijds duurder, voor een vat Noordzee-olie moest 44 dollarcent worden betaald, wat 66 dollarcent meer is dan gisteren. De productieverlaging door de OPEC heeft tot dusver weinig effect gehad.