De meeste beleggers kijken nu uit naar de publicatie van de werkloosheidscijfers voor de maand mei, die morgen worden bekendgemaakt.

In afwachting was er vandaag de publicatie van de wekelijkse cijfers over de evolutie van de aanvragen voor nieuwe werkloosheidsuitkeringen in de Verenigde Staten. Die cijfers vielen beter dan verwacht mee.

Daarmee werden de slappe cijfers over de kleinhandelsverkopen in mei gecompenseerd. Overigens waren de verwachtingen wat betreft de retail sales niet bepaald hooggespannen.

De meeste beleggers kijken nu uit naar de publicatie van de werkloosheidscijfers voor de maand mei, die morgen worden bekendgemaakt. In afwachting was er vandaag de publicatie van de wekelijkse cijfers over de evolutie van de aanvragen voor nieuwe werkloosheidsuitkeringen in de Verenigde Staten. Die cijfers vielen beter dan verwacht mee. Daarmee werden de slappe cijfers over de kleinhandelsverkopen in mei gecompenseerd. Overigens waren de verwachtingen wat betreft de retail sales niet bepaald hooggespannen.