Euro weer onder 1,32 dollar

Op de valutamarkten moest de euro opnieuw plooien, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3187 dollar betaald, of ruim driekwart procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,98%, of ruim twee procent onder dan het slotniveau van woensdag.

Goud probeert opnieuw recht te krabbelen, olieprijs zakt door de vloer

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1575 dollar betaald, of ruim 15 dollar meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw fors goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets minder dan 93 dollar betaald of weer ruim twee procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro weer onder 1,32 dollar Op de valutamarkten moest de euro opnieuw plooien, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3187 dollar betaald, of ruim driekwart procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,98%, of ruim twee procent onder dan het slotniveau van woensdag. Goud probeert opnieuw recht te krabbelen, olieprijs zakt door de vloer Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1575 dollar betaald, of ruim 15 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw fors goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets minder dan 93 dollar betaald of weer ruim twee procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.