Euro krijgt kaap van 1,34 dollar weer in het vizier

Op de valutamarkten hervatte de euro zijn opmars, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3391 dollar betaald, of zowat een kwart procent meer dan de slotkoers van afgelopen vrijdag.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,02%, of driekwart procent meer dan het slotniveau van vrijdag.

Goud iets goedkoper, olie iets duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1600 dollar betaald, of enkele dollars minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 96,50 dollar betaald of ruim driekwart procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro krijgt kaap van 1,34 dollar weer in het vizier Op de valutamarkten hervatte de euro zijn opmars, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3391 dollar betaald, of zowat een kwart procent meer dan de slotkoers van afgelopen vrijdag. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,02%, of driekwart procent meer dan het slotniveau van vrijdag. Goud iets goedkoper, olie iets duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1600 dollar betaald, of enkele dollars minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 96,50 dollar betaald of ruim driekwart procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.