In de komende dagen wordt het bijzonder druk wat bedrijfsresultaten betreft, met vooral op dinsdag, woensdag en donderdag een overvolle agenda. Het is nu op de eerste plaats uitkijken naar de resultaten van de industrials.

Daarnaast staan er opnieuw enkele interessante macro-economische indicatoren op de agenda. Bovendien is er volgend weekend nog de onzekerheid over de herbenoeming van FED-voorzitter. De kans lijkt echter steeds groter dan Bernanke voor een tweede ambtstermijn zal aangeduid worden.

In de komende dagen wordt het bijzonder druk wat bedrijfsresultaten betreft, met vooral op dinsdag, woensdag en donderdag een overvolle agenda. Het is nu op de eerste plaats uitkijken naar de resultaten van de industrials. Daarnaast staan er opnieuw enkele interessante macro-economische indicatoren op de agenda. Bovendien is er volgend weekend nog de onzekerheid over de herbenoeming van FED-voorzitter. De kans lijkt echter steeds groter dan Bernanke voor een tweede ambtstermijn zal aangeduid worden.