Euro raakt niet echt meer weg boven 1,365 dollar

Op de valutamarkten boekte de euro een kleine winst, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3673 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,83%, of ruim één procent minder dan het slotniveau van vrijdag.

Goudprijs licht hoger, olieprijs blijft afbrokkelen

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1253 dollar betaald, of bijna een halve procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd weer fors goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets meer dan 91,50 dollar betaald of ruim een procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro raakt niet echt meer weg boven 1,365 dollar Op de valutamarkten boekte de euro een kleine winst, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3673 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,83%, of ruim één procent minder dan het slotniveau van vrijdag. Goudprijs licht hoger, olieprijs blijft afbrokkelen Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1253 dollar betaald, of bijna een halve procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd weer fors goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets meer dan 91,50 dollar betaald of ruim een procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.