Bij het slot van de handel stond de Dow Jones 0,37% in het rood, terwijl de S&P 500 een verlies van 0,39% liet optekenen. De Nasdaq werd het hardst geraakt, de technologiebeursindex verloor 1,30%.

Dow Chemical moest bijna 20% prijsgeven na het bericht over het afspringen van de deal omtrent de joint venture van de plastics business van het bedrijf met Koeweit. De koers van Dow viel terug tot een nieuw jaardieptepunt. Volgens Barclays loopt de overname van Rohm & Haas echter geen gevaar.

De olieprijs ging vandaag op en neer, om uiteindelijk toch duidelijk hoger af te sluiten. Bij het slot van de handel kostte een vat ruwe olie 40,02 dollar, of 2,31 dollar meer dan het slotniveau van vrijdag.

Bij het slot van de handel stond de Dow Jones 0,37% in het rood, terwijl de S&P 500 een verlies van 0,39% liet optekenen. De Nasdaq werd het hardst geraakt, de technologiebeursindex verloor 1,30%. Dow Chemical moest bijna 20% prijsgeven na het bericht over het afspringen van de deal omtrent de joint venture van de plastics business van het bedrijf met Koeweit. De koers van Dow viel terug tot een nieuw jaardieptepunt. Volgens Barclays loopt de overname van Rohm & Haas echter geen gevaar. De olieprijs ging vandaag op en neer, om uiteindelijk toch duidelijk hoger af te sluiten. Bij het slot van de handel kostte een vat ruwe olie 40,02 dollar, of 2,31 dollar meer dan het slotniveau van vrijdag.