De Dow Jones verloor 1,12%, de Nasdaq liet 0,67% liggen. De beleggers zien nog steeds weinig lichtpunten aan de horizon.

De Amerikaanse centrale bank heeft haar rentekruit verschoten en het valt nog af te wachten of de lage rente de economische bedrijvigheid zal kunnen stimuleren. Het rentewapen slaagde er destijds ook niet in om de Japanse economie uit het slop te raken.

De nieuwe president Barack Obama zal mogelijk de inflatie haar werk laten doen om de Verenigde Staten een uitweg uit de crisis te helpen zoeken. De drukmachines persen in ieder geval snel tempo dollars.

Vanmiddag maakte Morgan Stanley zwakker dan verwachte cijfers bekend, maar die waren uiteindelijk toch niet rampzalig. De koers van Morgan Stanley stond bij het slot ruim 2% hoger.

De Dow Jones verloor 1,12%, de Nasdaq liet 0,67% liggen. De beleggers zien nog steeds weinig lichtpunten aan de horizon. De Amerikaanse centrale bank heeft haar rentekruit verschoten en het valt nog af te wachten of de lage rente de economische bedrijvigheid zal kunnen stimuleren. Het rentewapen slaagde er destijds ook niet in om de Japanse economie uit het slop te raken. De nieuwe president Barack Obama zal mogelijk de inflatie haar werk laten doen om de Verenigde Staten een uitweg uit de crisis te helpen zoeken. De drukmachines persen in ieder geval snel tempo dollars. Vanmiddag maakte Morgan Stanley zwakker dan verwachte cijfers bekend, maar die waren uiteindelijk toch niet rampzalig. De koers van Morgan Stanley stond bij het slot ruim 2% hoger.