De oorspronkelijke winsten werden grotendeels opgegeven, waarbij de belangrijkste indices in de loop van de sessie zelfs even in het rood doken.

De omslag in het sentiment had te maken met de vrees dat de economische groei toch nog wel eens zou kunnen tegenvallen. In het laatste uur van de handel verbeterde het sentiment echter opnieuw.

Analiste Debora Weinsberg publiceerde een rapport over de distributiesector, waarbij de winstprognoses voor een aantal bedrijven werden verlaagd. Onder andere de prognoses voor Home Depot en Wal-Mart gingen naar omlaag.

De oorspronkelijke winsten werden grotendeels opgegeven, waarbij de belangrijkste indices in de loop van de sessie zelfs even in het rood doken. De omslag in het sentiment had te maken met de vrees dat de economische groei toch nog wel eens zou kunnen tegenvallen. In het laatste uur van de handel verbeterde het sentiment echter opnieuw. Analiste Debora Weinsberg publiceerde een rapport over de distributiesector, waarbij de winstprognoses voor een aantal bedrijven werden verlaagd. Onder andere de prognoses voor Home Depot en Wal-Mart gingen naar omlaag.