Euro klampt aan rond 1,3650 dollar

Op de valutamarkten ging de koers van de euro iets lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3667 dollar betaald, of fracties van een procent onder de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,609%, of bijna driekwart procent meer dan het slotniveau van vrijdag.

Goudprijs weer iets hoger, olieprijs tikt eveneens wat bij

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1315 dollar betaald, of bijna 1 dollar minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd echter goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets meer dan 100 dollar betaald of ruim één procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro klampt aan rond 1,3650 dollar Op de valutamarkten ging de koers van de euro iets lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3667 dollar betaald, of fracties van een procent onder de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,609%, of bijna driekwart procent meer dan het slotniveau van vrijdag. Goudprijs weer iets hoger, olieprijs tikt eveneens wat bij Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1315 dollar betaald, of bijna 1 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd echter goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets meer dan 100 dollar betaald of ruim één procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.