De sessie was goed gestart en werd uiteindelijk ook met hogere koersen afgesloten. De Dow Jones boekte een winst van ruim een half procent, terwijl de winst voor de Nasdaq opliep tot in de buurt van anderhalf procent.

De sector van de mobiele telefonie bleef zwak gestemd, met opnieuw verliezen voor Verizon en AT&T. De analisten verwachten dat deze sector op hun beurt hinder van de zwakke economie gaan ondervinden.

In de banksector waren er winsten voor JP Morgan Chase en vooral voor Citigroup. Ook Bank of America pakte met hogere koersen uit.

De sessie was goed gestart en werd uiteindelijk ook met hogere koersen afgesloten. De Dow Jones boekte een winst van ruim een half procent, terwijl de winst voor de Nasdaq opliep tot in de buurt van anderhalf procent. De sector van de mobiele telefonie bleef zwak gestemd, met opnieuw verliezen voor Verizon en AT&T. De analisten verwachten dat deze sector op hun beurt hinder van de zwakke economie gaan ondervinden. In de banksector waren er winsten voor JP Morgan Chase en vooral voor Citigroup. Ook Bank of America pakte met hogere koersen uit.