Het resultatenseizoen in de Verenigde Staten kondigt zich allesbehalve onder een gunstig gesternte aan. Zowel Alcoa, Intel als Time Warner kwamen in de afgelopen 24 uur met slecht nieuws.

Tom Higgins, chef econoom bij Payden & Rygel in Los Angeles, meent dat dit nog maar het topje van de ijsberg is. In de komende dagen en weken gaan nog meer bedrijven met slecht nieuws komen.

Volgens de analisten kunnen een aantal sector bijzonder hard getroffen worden. Dat geldt met name voor de distributiesector en voor een aantal segmenten van de technologiesector.

Alcoa sloot vandaag zowat 10% lager, terwijl Intel meer dan 6% moest prijsgeven. Time Warner stond bij het slot van de handel eveneens meer dan 6% in het rood.

Het resultatenseizoen in de Verenigde Staten kondigt zich allesbehalve onder een gunstig gesternte aan. Zowel Alcoa, Intel als Time Warner kwamen in de afgelopen 24 uur met slecht nieuws. Tom Higgins, chef econoom bij Payden & Rygel in Los Angeles, meent dat dit nog maar het topje van de ijsberg is. In de komende dagen en weken gaan nog meer bedrijven met slecht nieuws komen. Volgens de analisten kunnen een aantal sector bijzonder hard getroffen worden. Dat geldt met name voor de distributiesector en voor een aantal segmenten van de technologiesector. Alcoa sloot vandaag zowat 10% lager, terwijl Intel meer dan 6% moest prijsgeven. Time Warner stond bij het slot van de handel eveneens meer dan 6% in het rood.