Euro houdt nog altijd stand rond 1,25 dollar

Op de valutamarkten ging de euro weer een toontje lager blazen. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2507 dollar betaald, of een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,62%, of een daling met iets meer dan 2% tegenover de slotkoers van woensdag.

Goud en olie goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond 1666,70 dollar betaald, of enkele dollars minder dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets minder dan 96 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan gisterenavond.

Euro houdt nog altijd stand rond 1,25 dollar Op de valutamarkten ging de euro weer een toontje lager blazen. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2507 dollar betaald, of een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,62%, of een daling met iets meer dan 2% tegenover de slotkoers van woensdag. Goud en olie goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond 1666,70 dollar betaald, of enkele dollars minder dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets minder dan 96 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan gisterenavond.