Euro licht lager

Op de valutamarkten moest de euro nogmaals wat terrein prijsgeven. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,229 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,649%, of een daling met bijna 2,50% tegenover het slotniveau van donderdag.

Goud en olie blijven min of meer pas op de plaats maken

Voor een troy ounce goud werd vanavond 1622,90 dollar betaald, of enkele dollars meer dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd echter opnieuw goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 94,50 dollar betaald, of een daling met bijna een half procent ten opzichte van het slot van gisteren.

Euro licht lager Op de valutamarkten moest de euro nogmaals wat terrein prijsgeven. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,229 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,649%, of een daling met bijna 2,50% tegenover het slotniveau van donderdag. Goud en olie blijven min of meer pas op de plaats maken Voor een troy ounce goud werd vanavond 1622,90 dollar betaald, of enkele dollars meer dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd echter opnieuw goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 94,50 dollar betaald, of een daling met bijna een half procent ten opzichte van het slot van gisteren.