Euro stoot door boven 1,35 dollar

Op de valutamarkten kreeg de euro weer wind in de zeilen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3523 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,619%, of bijna een procent minder dan het slotniveau van donderdag.

Goudprijs weer naar omhoog, olieprijs laat zich niet pramen

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1340 dollar betaald, of ruim 15 dollar meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 103,50 dollar betaald of ruim een half procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro stoot door boven 1,35 dollar Op de valutamarkten kreeg de euro weer wind in de zeilen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3523 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,619%, of bijna een procent minder dan het slotniveau van donderdag. Goudprijs weer naar omhoog, olieprijs laat zich niet pramen Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1340 dollar betaald, of ruim 15 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 103,50 dollar betaald of ruim een half procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.