Euro moet wat gas terugnemen

Op de valutamarkten moest de euro wat gas terugnemen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3122 dollar betaald, of een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,49%, of ruim anderhalf procent minder dan het slotniveau van dinsdag.

Goud goedkoper, olie iets duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1275 dollar betaald, of ruim een procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd wat duurder, voor een vat ruwe olie werd ruim 106 dollar betaald of een half procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro moet wat gas terugnemen Op de valutamarkten moest de euro wat gas terugnemen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3122 dollar betaald, of een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,49%, of ruim anderhalf procent minder dan het slotniveau van dinsdag. Goud goedkoper, olie iets duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1275 dollar betaald, of ruim een procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd wat duurder, voor een vat ruwe olie werd ruim 106 dollar betaald of een half procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.