Euro valt terug richting 1,285 dollar

Op de valutamarkten ging de euro opnieuw lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2853 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,135%, of ruim 6% meer het slotniveau van maandag.

Goud iets lager, olie weer duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1380 dollar betaald, of ruim 6 dollar minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd echter weer duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 95 dollar betaald of ruim een procent meer dan de slotkoers van maandagavond.

Euro valt terug richting 1,285 dollar Op de valutamarkten ging de euro opnieuw lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2853 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,135%, of ruim 6% meer het slotniveau van maandag. Goud iets lager, olie weer duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1380 dollar betaald, of ruim 6 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd echter weer duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 95 dollar betaald of ruim een procent meer dan de slotkoers van maandagavond.