De beleggers slaken een zucht van opluchting omdat er op het allerlaatste nippertje toch een oplossing werd bedacht voor het probleem van de fiscale klip. Het is niet misschien de gedroomde oplossing, maar ze volstaat toch om de gemoederen alleszins voorlopig tot bedaren te brengen.

Op de obligatiemarkten dalen de koersen van de 10-jarige staatsobligaties, wat betekent dat de beleggers zich weer in een risk-on mode bevinden.

De olieprijs maakt een forse sprong voorwaarts, de koers van de dollar staat verder onder druk en de goudprijs klimt weer richting 1700 dollar.

De beleggers slaken een zucht van opluchting omdat er op het allerlaatste nippertje toch een oplossing werd bedacht voor het probleem van de fiscale klip. Het is niet misschien de gedroomde oplossing, maar ze volstaat toch om de gemoederen alleszins voorlopig tot bedaren te brengen. Op de obligatiemarkten dalen de koersen van de 10-jarige staatsobligaties, wat betekent dat de beleggers zich weer in een risk-on mode bevinden. De olieprijs maakt een forse sprong voorwaarts, de koers van de dollar staat verder onder druk en de goudprijs klimt weer richting 1700 dollar.