De belangrijkste indices moeten momenteel ongeveer een half procent prijsgeven. Voorlopig houdt de Nasdaq nog stand boven het niveau van 3000.

De meeste analisten gaan uit van een redelijke tot goede stemming in de komende weken, waarbij de spanning eind januari opnieuw kan toenemen.

Er is weliswaar een tijdelijke oplossing uitgewerkt voor het probleem van de fiscale klip, maar helemaal opgelost is het zeker nog niet.

Met de bedrijfsresultaten op komst kunnen op de eerste plaats de cijfers van Apple belangrijk worden. Apple was tijdens het eerste deel van vorig jaar zonder enige twijfel de voortrekker van de rally. Het valt echter te betwijfelen of het die rol ook dit jaar zal kunnen spelen.

De belangrijkste indices moeten momenteel ongeveer een half procent prijsgeven. Voorlopig houdt de Nasdaq nog stand boven het niveau van 3000. De meeste analisten gaan uit van een redelijke tot goede stemming in de komende weken, waarbij de spanning eind januari opnieuw kan toenemen. Er is weliswaar een tijdelijke oplossing uitgewerkt voor het probleem van de fiscale klip, maar helemaal opgelost is het zeker nog niet. Met de bedrijfsresultaten op komst kunnen op de eerste plaats de cijfers van Apple belangrijk worden. Apple was tijdens het eerste deel van vorig jaar zonder enige twijfel de voortrekker van de rally. Het valt echter te betwijfelen of het die rol ook dit jaar zal kunnen spelen.