Euro nog steeds boven 1,37 dollar

Op de valutamarkten ging de euro fractioneel lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3737 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,610%, of ruim 3% meer dan het slotniveau van maanddag.

Goudprijs lager, olieprijs moet eveneens plooien

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1335 dollar betaald, of ruim een procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 103,50 dollar betaald of zowat anderhalf procent minder dan de slotkoers van maandagavond.

Euro nog steeds boven 1,37 dollar Op de valutamarkten ging de euro fractioneel lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3737 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,610%, of ruim 3% meer dan het slotniveau van maanddag. Goudprijs lager, olieprijs moet eveneens plooien Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1335 dollar betaald, of ruim een procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 103,50 dollar betaald of zowat anderhalf procent minder dan de slotkoers van maandagavond.