De beleggers hebben besloten om zich niet te veel aan te trekken van de Cypriotische problematiek, in de wetenschap dat er waarschijnlijk toch een oplossing uit de bus zal komen. Momenteel wordt de Rusland-piste bewandeld en die ziet er niet onaantrekkelijk uit.

Een tweede aandachtspunt is de FED-meeting die gisterenavond is begonnen en waarvan we vanavond de slotverklaring mogen verwachten.

De meeste economen denken dat de Amerikaanse centrale bank haar monetaire politiek ongewijzigd zal laten, ook al vanwege de algemene onzekerheid.

De beleggers hebben besloten om zich niet te veel aan te trekken van de Cypriotische problematiek, in de wetenschap dat er waarschijnlijk toch een oplossing uit de bus zal komen. Momenteel wordt de Rusland-piste bewandeld en die ziet er niet onaantrekkelijk uit. Een tweede aandachtspunt is de FED-meeting die gisterenavond is begonnen en waarvan we vanavond de slotverklaring mogen verwachten. De meeste economen denken dat de Amerikaanse centrale bank haar monetaire politiek ongewijzigd zal laten, ook al vanwege de algemene onzekerheid.