Euro stoot door tot 1,3650 dollar

Op de valutamarkten zette de euro de opmars verder, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3650 dollar betaald, of zowat een half procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,01%, of 1,25% meer dan het slotniveau van donderdag.

Goud en olie iets duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1670 dollar betaald, of enkele dollars meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 97,50 dollar betaald of fracties van een procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro stoot door tot 1,3650 dollar Op de valutamarkten zette de euro de opmars verder, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3650 dollar betaald, of zowat een half procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,01%, of 1,25% meer dan het slotniveau van donderdag. Goud en olie iets duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1670 dollar betaald, of enkele dollars meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 97,50 dollar betaald of fracties van een procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.