Een negatief verhaal verkoopt volgens professor Stefan Duchateau altijd veel vlotter, vandaar dat weinig analisten die hun verhaal in de pers kwijt willen, het risico willen nemen om zich aan een positieve voorspelling te gewagen - het moest maar eens tegenslaan, dan sta je daar als voorwerp van publieke spot.

Daarenboven brengt toch niemand de gemiste opportuniteiten in kaart, zodat u stelselmatig overdonderd werd en wordt met negatieve analyses- Indien u deze heeft gevolgd, dan heeft de resulterende houding u intussen veel meer gekost dan alle potentiële belastingverhogingen en besparingsmaatregelen in het verleden of de toekomst dat ooit kunnen doen. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Een negatief verhaal verkoopt volgens professor Stefan Duchateau altijd veel vlotter, vandaar dat weinig analisten die hun verhaal in de pers kwijt willen, het risico willen nemen om zich aan een positieve voorspelling te gewagen - het moest maar eens tegenslaan, dan sta je daar als voorwerp van publieke spot. Daarenboven brengt toch niemand de gemiste opportuniteiten in kaart, zodat u stelselmatig overdonderd werd en wordt met negatieve analyses- Indien u deze heeft gevolgd, dan heeft de resulterende houding u intussen veel meer gekost dan alle potentiële belastingverhogingen en besparingsmaatregelen in het verleden of de toekomst dat ooit kunnen doen. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.