De afgelopen weken staan volgens hoofdstrateeg Philippe Gijsels van BNP Paribas Private Banking heel veel van de momentumgroepen zoals biotech, internel, 3D printing maar ook heel veel van de smallcaps uit de Russell 2000 onder druk. Daarbij zijn goud en de Amerikaanse Treasury markt en de Duitse Bunds de winnaars.

Toch kijken we niet naar een totale "risk off" want daarvoor blijft de dollar te zwak of the euro te sterk, het is maar hoe je het wil bekijken. Ook verlaat het geld niet alle meer risicovolle activa. Gisteren zagen we al de hoofdindexen in Amerika en Europa onderuit gaan en was er geen ontsnappen aan de verkoopdruk.

De afgelopen weken staan volgens hoofdstrateeg Philippe Gijsels van BNP Paribas Private Banking heel veel van de momentumgroepen zoals biotech, internel, 3D printing maar ook heel veel van de smallcaps uit de Russell 2000 onder druk. Daarbij zijn goud en de Amerikaanse Treasury markt en de Duitse Bunds de winnaars. Toch kijken we niet naar een totale "risk off" want daarvoor blijft de dollar te zwak of the euro te sterk, het is maar hoe je het wil bekijken. Ook verlaat het geld niet alle meer risicovolle activa. Gisteren zagen we al de hoofdindexen in Amerika en Europa onderuit gaan en was er geen ontsnappen aan de verkoopdruk.