Nick Kalivas, vice president financial research bij broker MF Global, is van mening dat de beleggers in zeer voorzichtig tempo opnieuw aandelen gaan kopen. Van overhaasting zal echter geen sprake zijn.

Tegenvallende economische indicatoren kunnen de beleggers niet meer verrassen, maar anderzijds ontbreekt een katalysator die de koersen in beweging zou kunnen brengen.

Op het vlak van bedrijfsnieuws valt er weinig of niets te melden, behalve misschien het feit dat er twee kandidaat-overnemers zouden zijn voor Circuit City. Elektronicaketen Circuit City werkt momenteel onder chapter 11 van de Amerikaanse handelswetgeving.

Nick Kalivas, vice president financial research bij broker MF Global, is van mening dat de beleggers in zeer voorzichtig tempo opnieuw aandelen gaan kopen. Van overhaasting zal echter geen sprake zijn. Tegenvallende economische indicatoren kunnen de beleggers niet meer verrassen, maar anderzijds ontbreekt een katalysator die de koersen in beweging zou kunnen brengen. Op het vlak van bedrijfsnieuws valt er weinig of niets te melden, behalve misschien het feit dat er twee kandidaat-overnemers zouden zijn voor Circuit City. Elektronicaketen Circuit City werkt momenteel onder chapter 11 van de Amerikaanse handelswetgeving.