De laatste dagen waren er verschillende bedrijven die met slecht nieuws kwamen. Gisterenavond vielen de cijfers van softwarebedrijf Oracle duidelijk tegen, wat zich dan ook meteen vertaalt in een forse daling van de koers van dit aandeel. Oracle verliest ruim 8% ten opzichte van het slotniveau van gisteren.

Tijdens de woensdagsessie werd de beurs al opgeschrikt door de tegenvallende cijfers die Federal Express bekendmaakte. Ook Caterpillar kwam deze week met een winstwaarschuwing die laat vermoeden dat het niet zo goed gaat met de wereldeconomie.

De laatste dagen waren er verschillende bedrijven die met slecht nieuws kwamen. Gisterenavond vielen de cijfers van softwarebedrijf Oracle duidelijk tegen, wat zich dan ook meteen vertaalt in een forse daling van de koers van dit aandeel. Oracle verliest ruim 8% ten opzichte van het slotniveau van gisteren. Tijdens de woensdagsessie werd de beurs al opgeschrikt door de tegenvallende cijfers die Federal Express bekendmaakte. Ook Caterpillar kwam deze week met een winstwaarschuwing die laat vermoeden dat het niet zo goed gaat met de wereldeconomie.