Er is een ontmoeting gepland van president Barack Obama met enkele van zijn politieke tegenstrevers, maar de kans is groot dat er een oplossing voor het probleem zal geformuleerd worden. Toch zal er iets moeten gebeuren om de financiële markten gerust te stellen.

Op de Nasdaq staat de koers van Apple opnieuw onder druk, vanaf de piek heeft dit aandeel al meer dan 20% moeten prijsgeven. Dat betekent dat Apple nu officieel in een berenmarkt is beland.

Het ziet er naar uit dat de hoogdagen van het aandeel Apple op de beurs voorlopig achter de rug zijn.

Er is een ontmoeting gepland van president Barack Obama met enkele van zijn politieke tegenstrevers, maar de kans is groot dat er een oplossing voor het probleem zal geformuleerd worden. Toch zal er iets moeten gebeuren om de financiële markten gerust te stellen. Op de Nasdaq staat de koers van Apple opnieuw onder druk, vanaf de piek heeft dit aandeel al meer dan 20% moeten prijsgeven. Dat betekent dat Apple nu officieel in een berenmarkt is beland. Het ziet er naar uit dat de hoogdagen van het aandeel Apple op de beurs voorlopig achter de rug zijn.