Heel wat aandelen verrassen in positieve zin, maar een aantal andere bedrijven kunnen de verwachtingen niet of niet helemaal inlossen. Dat is onder andere het geval met Ford, dat in reactie op de cijfers flink lager noteert. Ook Yahoo, dat gisterenavond rapporteerde, krijgt een onvoldoende.

Aan de pluszijde zijn er niettemin een aantal winnaars, met Pfizer waarschijnlijk als meest in het oog springende. Vanavond na het slot van de beurs komt met Amazon.com nog een zwaargewicht uit de technologiesector bericht uitbrengen over het voorbije kwartaal.

Heel wat aandelen verrassen in positieve zin, maar een aantal andere bedrijven kunnen de verwachtingen niet of niet helemaal inlossen. Dat is onder andere het geval met Ford, dat in reactie op de cijfers flink lager noteert. Ook Yahoo, dat gisterenavond rapporteerde, krijgt een onvoldoende. Aan de pluszijde zijn er niettemin een aantal winnaars, met Pfizer waarschijnlijk als meest in het oog springende. Vanavond na het slot van de beurs komt met Amazon.com nog een zwaargewicht uit de technologiesector bericht uitbrengen over het voorbije kwartaal.