Zelfs de onzekerheid over de komst zijnde cijfers van Apple kan het sentiment niet afremmen. De Europese beurzen gaven het goede voorbeeld, met stevige winsten.

Vandaag maakten ook een aantal andere belangrijke bedrijven de kwartaalcijfers bekend, waaronder United Technologies. In de technologiesector waren er gisteren na het slot van de beurshandel de resultaten van Netflix, die de koers een stevig duwtje in de rug geven.

United Technologies maakte eveneens beter dan verwachte

kwartaalresultaten bekend, maar die konden de beleggers niet echt bekoren. Het probleem is dat de toekomst er eerder onzeker uitziet, wat verklaart waarom de koers van United Technologies terrein moet prijsgeven.

Zelfs de onzekerheid over de komst zijnde cijfers van Apple kan het sentiment niet afremmen. De Europese beurzen gaven het goede voorbeeld, met stevige winsten. Vandaag maakten ook een aantal andere belangrijke bedrijven de kwartaalcijfers bekend, waaronder United Technologies. In de technologiesector waren er gisteren na het slot van de beurshandel de resultaten van Netflix, die de koers een stevig duwtje in de rug geven. United Technologies maakte eveneens beter dan verwachte kwartaalresultaten bekend, maar die konden de beleggers niet echt bekoren. Het probleem is dat de toekomst er eerder onzeker uitziet, wat verklaart waarom de koers van United Technologies terrein moet prijsgeven.