Veel beleggers houden het poeder droog in afwachting van de publicatie van de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand maart die morgennamiddag worden bekendgemaakt. Eens te meer zal de jobcreatie nauwlettend in de gaten worden gehouden.

De consensusverwachting is dat er vorige maand buiten de landbouwsector 192.000 nieuwe jobs zijn bijgekomen. De werkloosheidsgraad zou daarbij ongewijzigd zijn gebleven op 7,70%. Een meevallend cijfer zou de beurs opnieuw naar hogere regionen kunnen sturen.

Veel beleggers houden het poeder droog in afwachting van de publicatie van de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand maart die morgennamiddag worden bekendgemaakt. Eens te meer zal de jobcreatie nauwlettend in de gaten worden gehouden. De consensusverwachting is dat er vorige maand buiten de landbouwsector 192.000 nieuwe jobs zijn bijgekomen. De werkloosheidsgraad zou daarbij ongewijzigd zijn gebleven op 7,70%. Een meevallend cijfer zou de beurs opnieuw naar hogere regionen kunnen sturen.