De periode van de bedrijfsresultaten zit er bijna op, de belangrijkste bedrijven op Wall Street hebben inmiddels rapport uitgebracht over het voorbije kwartaal. In de staart van het resultatenseizoen zijn er nog altijd een paar bedrijven die moeten komen rapporteren.

De aandacht zal de komende dagen en weken echter op de eerste plaats uitgaan naar de macro-economische indicatoren, maar op de eerst plaats naar de geopolitieke spanningen. De beleggers hebben er alle belang bij dat de wereld opnieuw een rustigere plaats zal worden.

De periode van de bedrijfsresultaten zit er bijna op, de belangrijkste bedrijven op Wall Street hebben inmiddels rapport uitgebracht over het voorbije kwartaal. In de staart van het resultatenseizoen zijn er nog altijd een paar bedrijven die moeten komen rapporteren. De aandacht zal de komende dagen en weken echter op de eerste plaats uitgaan naar de macro-economische indicatoren, maar op de eerst plaats naar de geopolitieke spanningen. De beleggers hebben er alle belang bij dat de wereld opnieuw een rustigere plaats zal worden.