Euro krijgt nog geen vaste grond onder de voeten

Op de valutamarkten poogde de euro zich tevergeefs te hervatten, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3183 dollar betaald, of fractie van een procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,967%, of ongeveer een kwart procent minder dan het slotniveau van donderdag.

Goud iets goedkoper, olie iets duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1580 dollar betaald, of enkele dollars meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens iets duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 93 dollar betaald of bijna een half procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro krijgt nog geen vaste grond onder de voeten Op de valutamarkten poogde de euro zich tevergeefs te hervatten, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3183 dollar betaald, of fractie van een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,967%, of ongeveer een kwart procent minder dan het slotniveau van donderdag. Goud iets goedkoper, olie iets duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1580 dollar betaald, of enkele dollars meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens iets duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 93 dollar betaald of bijna een half procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.