Matthew DiFilippo, director of research bij Stewart Capital Advisors LLC, is van mening dat er al heel wat slecht nieuws in de aandelenkoersen verrekend zit. Het economisch nieuws zal volgens DiFilippo voorlopig slecht blijven.

Op wat langere termijn mag echter een verbetering worden verwacht en dat geldt ook de bedrijfsresultaten. Die zijn al zeven kwartalen op rij zijn gedaald, zo berekende het
U.S. Bureau of Economic Analysis. Als ze ook in de eerste helft van 2009 dalen, zou dat de langste daling zijn sinds 1947.

Matthew DiFilippo, director of research bij Stewart Capital Advisors LLC, is van mening dat er al heel wat slecht nieuws in de aandelenkoersen verrekend zit. Het economisch nieuws zal volgens DiFilippo voorlopig slecht blijven. Op wat langere termijn mag echter een verbetering worden verwacht en dat geldt ook de bedrijfsresultaten. Die zijn al zeven kwartalen op rij zijn gedaald, zo berekende het U.S. Bureau of Economic Analysis. Als ze ook in de eerste helft van 2009 dalen, zou dat de langste daling zijn sinds 1947.