Voorlopig houden de koopjesjagers het poeder nog even droog.

Ook op andere segmenten van de markt de rust terug te keren. De olieprijs stijgt niet verder en ook de opmars van het goud is tot stilstand gekomen.

Ook de obligatiemarkten zijn in rustiger vaarwater beland. Na een vrij forse stijging van de obligatiekoersen vertonen die weer een dalende trend.

Dat betekent dat het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie weer tot boven 2,75% is gestegen. Op de valutamarkten blijft de koers van de euro echter onder druk gestaan, de Europese eenheidsmunt noteert momenteel iets boven 1,33 dollar.

Voorlopig houden de koopjesjagers het poeder nog even droog. Ook op andere segmenten van de markt de rust terug te keren. De olieprijs stijgt niet verder en ook de opmars van het goud is tot stilstand gekomen. Ook de obligatiemarkten zijn in rustiger vaarwater beland. Na een vrij forse stijging van de obligatiekoersen vertonen die weer een dalende trend. Dat betekent dat het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie weer tot boven 2,75% is gestegen. Op de valutamarkten blijft de koers van de euro echter onder druk gestaan, de Europese eenheidsmunt noteert momenteel iets boven 1,33 dollar.