Volgens Nouriel Roubini, op Wall Street ook wel Dr. Doom genoemd, doet president Barack Obama er goed door General Motors hard aan te pakken. Roubini verwacht overigens dat we naarmate de recessie langer en langer duurt er meer bedrijven over kop zullen gaan.

Roubini is overigens wat positiever geworden wat de economische ontwikkelingen betreft. Het eerste kwartaal zou de zwaarste terugval hebben opgevangen. Het tempo van de economische terugval zou nu gaan vertragen, om vervolgens een verbetering te krijgen.

Volgens Nouriel Roubini, op Wall Street ook wel Dr. Doom genoemd, doet president Barack Obama er goed door General Motors hard aan te pakken. Roubini verwacht overigens dat we naarmate de recessie langer en langer duurt er meer bedrijven over kop zullen gaan. Roubini is overigens wat positiever geworden wat de economische ontwikkelingen betreft. Het eerste kwartaal zou de zwaarste terugval hebben opgevangen. Het tempo van de economische terugval zou nu gaan vertragen, om vervolgens een verbetering te krijgen.