De rapporten over de Amerikaanse huizenmarkt geeft nog steeds ruimte voor optimisme. De S&P/Case Shiller composite index of 20 metropolitan areas is in mei met 1% gestegen. Dat is een weliswaar een mooie stijging, maar toch minder dan de 1,50% waar de analisten op gerekend hadden.

In april werd nog een stijging met 1,70% opgetekend. Er is dus nog altijd sprake van een verder herstel, maar dat lijkt niettemin toch aan snelheid te verliezen. Op jaarbasis is er sprake van een stijging met 12,60% en dat was de grootste stijging sinds 2006.

De rapporten over de Amerikaanse huizenmarkt geeft nog steeds ruimte voor optimisme. De S&P/Case Shiller composite index of 20 metropolitan areas is in mei met 1% gestegen. Dat is een weliswaar een mooie stijging, maar toch minder dan de 1,50% waar de analisten op gerekend hadden. In april werd nog een stijging met 1,70% opgetekend. Er is dus nog altijd sprake van een verder herstel, maar dat lijkt niettemin toch aan snelheid te verliezen. Op jaarbasis is er sprake van een stijging met 12,60% en dat was de grootste stijging sinds 2006.