Volgens Consumer Reports zijn er aan Tesla's Model S sedan verschillende problemen opgedoken gedurende een periode van 18 maanden dat iemand van het bedrijf met de wagen heeft gereden. Het zou echter gaan om kleine problemen, eigenlijk niets ernstigs.

Er zou echter wel over nagedacht moeten worden, eventueel moet er werk gemaakt worden van enige bijsturing. Het is niet meer dan normaal dat bij nieuwe modellen opduiken. De meeste van de gemelde problemen vielen onder de waarborg en werden dan ook op kosten van het bedrijf gemaakt.

Volgens Consumer Reports zijn er aan Tesla's Model S sedan verschillende problemen opgedoken gedurende een periode van 18 maanden dat iemand van het bedrijf met de wagen heeft gereden. Het zou echter gaan om kleine problemen, eigenlijk niets ernstigs. Er zou echter wel over nagedacht moeten worden, eventueel moet er werk gemaakt worden van enige bijsturing. Het is niet meer dan normaal dat bij nieuwe modellen opduiken. De meeste van de gemelde problemen vielen onder de waarborg en werden dan ook op kosten van het bedrijf gemaakt.