McDonald's zag de vergelijkbare verkopen (zaken langer dan een jaar open) in augustus met 2,20% toenemen. De stijging was de kleinste op maandbasis sinds februari.

Als gevolg van de recessie is de interesse voor fastfoodketens fors toegenomen, dit vanwege de goedkope prijzen. In augustus werd echter een daling van de verkopen in Azië vastgesteld.

Daarnaast was de groei in de Verenigde Staten, terwijl in Europa een zekere verbetering werd vastgesteld. De totale omzet - inclusief nieuwe zaken - steeg vorige maand met 1,10%.

McDonald's zag de vergelijkbare verkopen (zaken langer dan een jaar open) in augustus met 2,20% toenemen. De stijging was de kleinste op maandbasis sinds februari. Als gevolg van de recessie is de interesse voor fastfoodketens fors toegenomen, dit vanwege de goedkope prijzen. In augustus werd echter een daling van de verkopen in Azië vastgesteld. Daarnaast was de groei in de Verenigde Staten, terwijl in Europa een zekere verbetering werd vastgesteld. De totale omzet - inclusief nieuwe zaken - steeg vorige maand met 1,10%.