Vanavond na het slot van de beurs maakt Alcoa als eerste groot Amerikaans bedrijf de kwartaalcijfers bekend. Algemeen wordt verwacht dat de nettowinst over de verslagperiode fors zal zijn gestegen.

Er wordt gerekend op een winst per aandeel van 27 dollarcent, ten opzichte van maar 10 dollarcent tijdens dezelfde periode van vorig jaar. Met name de prognoses zullen aandacht beluisterd worden. De consensusverwachting is dat Alcoa voor het lopende kwartaal een winst per aandeel van 0,35 dollar zal realiseren.

Vanavond na het slot van de beurs maakt Alcoa als eerste groot Amerikaans bedrijf de kwartaalcijfers bekend. Algemeen wordt verwacht dat de nettowinst over de verslagperiode fors zal zijn gestegen. Er wordt gerekend op een winst per aandeel van 27 dollarcent, ten opzichte van maar 10 dollarcent tijdens dezelfde periode van vorig jaar. Met name de prognoses zullen aandacht beluisterd worden. De consensusverwachting is dat Alcoa voor het lopende kwartaal een winst per aandeel van 0,35 dollar zal realiseren.