Apple maakt vandaag een goede beurt, de koers noteert ruim anderhalf procent hoger en krijgt de kaap van 450 dollar weer in het vizier. Bekeken op de chart bevindt de koers van dit aandeel zich in een consolidatiefase, waarbij vroeg of laat een nieuwe richting zal moeten gekozen worden.

CEO Cook verweert zich als een duivel in een wijwatervat tegen de beschuldigingen die aan het adres van het bedrijf worden geuit wegens het zogezegd ontduiken van belastingen. Volgens Cook is er niets illegaals gebeurd, de Ierland-piste was naar zijn zeggen volledig legaal.

Apple maakt vandaag een goede beurt, de koers noteert ruim anderhalf procent hoger en krijgt de kaap van 450 dollar weer in het vizier. Bekeken op de chart bevindt de koers van dit aandeel zich in een consolidatiefase, waarbij vroeg of laat een nieuwe richting zal moeten gekozen worden. CEO Cook verweert zich als een duivel in een wijwatervat tegen de beschuldigingen die aan het adres van het bedrijf worden geuit wegens het zogezegd ontduiken van belastingen. Volgens Cook is er niets illegaals gebeurd, de Ierland-piste was naar zijn zeggen volledig legaal.