Vanavond na het sluiten van de beurs maakt Alcoa als eerste zwaargewicht de kwartaalcijfers bekend. De groei van het BBP in de Verenigde Staten was tijdens de eerste helft van dit jaar niet bepaald spectaculair en dus verwachten de analisten dan ook geen spectaculair goede resultaten.

Maar anderzijds is de lat ook niet zo hoog gelegd, waardoor het als puntje bij paaltje komt niet zo moeilijk wordt om de verwachtingen te kloppen. Tot dusver zijn de resultaten van de bedrijven min of meer in lijn met de S&P 500 gestegen. Dat zou zou moeten blijven om de hausse te ondersteunen.

Vanavond na het sluiten van de beurs maakt Alcoa als eerste zwaargewicht de kwartaalcijfers bekend. De groei van het BBP in de Verenigde Staten was tijdens de eerste helft van dit jaar niet bepaald spectaculair en dus verwachten de analisten dan ook geen spectaculair goede resultaten. Maar anderzijds is de lat ook niet zo hoog gelegd, waardoor het als puntje bij paaltje komt niet zo moeilijk wordt om de verwachtingen te kloppen. Tot dusver zijn de resultaten van de bedrijven min of meer in lijn met de S&P 500 gestegen. Dat zou zou moeten blijven om de hausse te ondersteunen.