Over tegenvallers gesproken: de kwartaalcijfers van twee Amerikaanse grootbanken waren zeker geen voltreffers. Zowel JP Morgan Chase als Wells Fargo slaagden er weliswaar in om met beter dan verwachte winstcijfers naar buiten te komen, maar bij nader toezien waren de resultaten toch niet zo denderend.

Bij JP Morgan Chase viel de kredietverstrekking tegen, terwijl in beide gevallen de omzetevolutie niet echt kon overtuigen. Het goud is vandaag opnieuw de gebeten hond, bij de opening op Wall Street ging de goudprijs al meteen 2% lager. Ook het zilver werd met een correctie geconfronteerd.

Over tegenvallers gesproken: de kwartaalcijfers van twee Amerikaanse grootbanken waren zeker geen voltreffers. Zowel JP Morgan Chase als Wells Fargo slaagden er weliswaar in om met beter dan verwachte winstcijfers naar buiten te komen, maar bij nader toezien waren de resultaten toch niet zo denderend. Bij JP Morgan Chase viel de kredietverstrekking tegen, terwijl in beide gevallen de omzetevolutie niet echt kon overtuigen. Het goud is vandaag opnieuw de gebeten hond, bij de opening op Wall Street ging de goudprijs al meteen 2% lager. Ook het zilver werd met een correctie geconfronteerd.