Kraft lijkt er niet in te slagen om de overname van Cadbury tot een goed einde te brengen. De Britse snoepgoedfabrikant heeft nu ook een nieuw bod van de Amerikanen van de hand gewezen.

Bovendien is Warren Buffett, met bijna 10% van de aandelen de grootste aandeelhouder in Kraft, tegenstander van een verhoging van het bod. Het nieuwste bod van Kraft werd eveneens door Cadbury afgewezen.

In een poging om Kraft op afstand te houden, gaf Cadbury een optimistische prognose wat betreft het boekjaar 2009. Wanneer Kraft het bedrijf wil overnemen, zal volgens analisten de prijs hoe dan ook naar omhoog moeten.

Kraft lijkt er niet in te slagen om de overname van Cadbury tot een goed einde te brengen. De Britse snoepgoedfabrikant heeft nu ook een nieuw bod van de Amerikanen van de hand gewezen. Bovendien is Warren Buffett, met bijna 10% van de aandelen de grootste aandeelhouder in Kraft, tegenstander van een verhoging van het bod. Het nieuwste bod van Kraft werd eveneens door Cadbury afgewezen. In een poging om Kraft op afstand te houden, gaf Cadbury een optimistische prognose wat betreft het boekjaar 2009. Wanneer Kraft het bedrijf wil overnemen, zal volgens analisten de prijs hoe dan ook naar omhoog moeten.